fbpx

Recuperare medicală naturistă

Sănătate la îndemâna oricui

Contact

Program de lucru: zilnic între 09 am si 20 pm

0264 484 555 | 0742 014 644

contact@medreflexline.ro

str. Ploiești nr. 8, Cluj-Napoca, CP 400157 

Informații departament

Centrul medical Medreflex Line din Cluj Napoca s-a specializat in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala pe baze naturiste pentru o serie de afectiuni reumatice (degenerative si inflamatorii), dar si pentru diverse afectiuni care tin de medicina estetica (celulita, riduri, obezitate), afectiuni neurologice sau depresie.

Tratamentele prin metode naturiste practicate in centrul nostru medical au avantajul de a oferi vindecarea sau ameliorarea intr-o serie larga de boli si afectiuni, fara a avea efectele secundare ale medicinei traditionale.

Pentru tratarea unei afectiuni sunt combinate diferite metode naturiste, care, asociate unui stil de viata sanatos si unei alimentatii corecte, actioneaza in mod sinergic pentru obtinerea unor rezultate deosebite si imbunatatirea considerabila a starii de sanatate a pacientilor.

In centrul nostru medical folosim cu succes mai multe tipuri de metode naturiste de tratament, de la cele clasice – precum masajul, reflexoterapiainfiltratiile sau homeopatia, pana la ultimele descoperiri din domeniu – mezoterapiatermo-homeopunctura sau plasmoliftingul (terapia vampir).

Tratamentul naturist al herniei de disc consta in efectuarea unui numar de sedinte de recuperare medicala. Numarul si componenta sedintelor de recuperare medicala se stabileste numai in urma consultatiei initiale si scanarii termografice.

Tratamentul de recuperare medicala in cazul herniei de disc este format din sedinte complexe, care cuprind proceduri de reflexoterapie, masaj medical si/sau kinetoterapie, urmate de sedinte de infiltratii cu produse naturiste si de lumina polarizata.

Toate aceste proceduri au ca scop refacerea discului distrus, retragerea osteofitelor si decompresia nervilor spinali afectati de hernierea discului intervertebral. In functie de gravitatea bolii si de stadiul de evolutie, sedintele pot sa difere ca numar, compozitie si frecventa. De aceea, este important sa va prezentati mai intai la consultul medical pentru a cunoaste mai apoi durata si componenta sedintelor de recuperare medicala.

TRATAMENTE NATURISTE

Contactează departamentul

    %d blogeri au apreciat: