Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Termo-homeopunctura

Metoda ar mai putea fi numita si: TERMO-HOMEOTERAPIE PUNCTIONATA

Generalitati despre Termo-homeopunctura

Centrul medical MEDREFLEX LINE foloseste metode naturiste de recuperare medicala, a caror eficacitate, siguranta si lipsa de efecte secundare, este cunoscuta de toata lumea.Tot mai multa lume se convinge de acest lucru si apeleaza la ele .

Centrul medical MEDREFLEX LINE nu numai ca foloseste metode naturiste de recuperare medicala, dar le si da o valoare, o precizie si o eficacitate cu totul deosebita prin efectuarea acestor tratamente de recuperare medicala sub stricta supraveghere si ghidaj termografic. Asa se explica cuvantul “ termo “ din metoda terapeutica numita Termo-homeopunctura .

Definitie termeni

Homeoterapie

Pentru a preveni sau pentru a trata o boala, homeopatia, care poate fi numita si homeoterapie, foloseste o substanta similara, dar nu identica, cu agentul patogen care a provocat boala, dupa principiul: “similia similibus curentur“, adica ceva asemanator se vindeca prin ceva asemanator .

La omul bolnav se folosesc deci doze foarte mici dintr-un medicament, care in doze mari, la omul sanatos, ar putea provoca simptome similare cu ale bolii care este tratata.

Infiltratie

Este un proces de patrundere sau de difuzare a unei substante intr-un tesut. In cazul nostru este vorba de patrunderea intr-un tesut atins de o boala, de un proces degenerativ, a medicamentului naturist folosit in procesul terapeutic. Dar prin ce metoda, prin ce procedeu patrunde medicamentul naturist in tesutul bolnav ?

Punctie

A punctiona inseamna a strapunge un tesut sau mai multe, cu un instrument ascutit.
Punctia este deci un mic orificiu facut cu un ac. Prin aceste mici orificii facute cu un ac foarte fin se introduce, se infiltreaza medicamentul naturist in tesuturile bolnave .

Va ofer o lista cu boli pe care le tratam in cadrul Centrului medical MEDREFLEX LINE prin metoda terapeutica numita Termo-homeopunctura:

1) Afectiuni reumatice (inflamatorii si degenerative)

2) Afectiuni neurologice

Aceasta tehnica de recuperare medicala, numita Termo-homeopunctura, este o imbinare stralucita a tratamentelor naturiste cunoscute cu foarte mult timp in urma, cu mijloacele ultramoderne de ghidaj terapeutic, cum este scanarea termografica.

In cazul acestei metode de recuperare medicala este nevoie de trei elemente extrem de importante :

  1. Termograful
  2. Medicamentul naturist
  3. Cunoasterea foarte precisa :
    –a tehnicii de depistare a punctelor unde se aplica aceasta metoda (necesita multa experienta)
    –a tehnicii de executie a acestor punctii sau infiltratii sub ghidaj termografic

 

Pe tema  ICVB  si a spondilozei cervicale au avut loc mai multe emisiuni TV in care am expus pe larg mai multe informatii despre metoda de tratament folosita in cadrul centrului nostru medical. Pentru o mai buna informare a dumneavoastra, in completarea acestui articol va invit sa urmariti si inregistrarea emisiunii despre ICVB si a celei despre spondiloza cervicala.

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!