Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE PREZENTUL DOCUMENT INTITULAT „TERMENI ȘI CONDIȚII” („DOCUMENTUL”)

Toate drepturile de proprietate intelectuala si de autor aferente website-ului www.medreflexline.ro („Site-ul”) apartin in exclusivitate Societatii DR PETRE MURESAN S.R.L. (str. Ploiesti nr. 8, Cluj-Napoca, C.U.I.: 15427051, nr. ORC J12/1196/2003), unitate medicala privata de servicii medicale. Acest Site este controlat si operat de DR PETRE MURESAN S.R.L. de la sediul sau.

Site-ul este destinat vizitatorilor Site-ului (persoane care nu au calitatea de pacienți) cat si pacienților DR PETRE MURESAN S.R.L. (oricare dintre acestia denumiti „Utilizatori”).

Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii informatii despre serviciile oferite de DR PETRE MURESAN S.R.L., Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

Logo-ul Centrului medical este proprietatea exclusiva a DR PETRE MURESAN S.R.L. si nu aveti permisiunea de a-l copia sau utiliza in nicio modalitate.

In cazul in care copiati, tipariti sau descarcati orice text sau material grafic de pe Site, o faceti sub licenta DR PETRE MURESAN S.R.L. actiunea fiind permisa exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu conditia de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte insemnari privind proprietatea intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul Site-ului fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente.

Informatiile inscrise pe Site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul Document, fara acordul scris al DR PETRE MURESAN S.R.L., este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente. DR PETRE MURESAN S.R.L. are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

MODIFICARE, ÎNTRERUPERE SAU ÎNCETARE

Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment, modificarile producand efecte din momentul publicarii acestora pe Site.

In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentul Document, va rugam sa nu (mai) folositi acest Site.

DR PETRE MURESAN S.R.L. isi rezerva dreptul de modifica, intrerupe sau de a inceta activitatea Site-ului sau a unei parti a acestuia fara vreo notificarea prealabila.

In cazul incetarii prezentului Document, fie de dumneavoastra, fie de DR PETRE MURESAN S.R.L., aveti obligatia de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si DR PETRE MURESAN S.R.L., acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera DR PETRE MURESAN S.R.L. Prin accesarea Site-ului, agreati ca Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a Site-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.