Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Sindromul de coastă cervicală


Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Generalități despre sindromul de coastă cervicală

Centrul medical MEDREFLEX LINE, trateaza, alaturi de foarte multe alte afectiuni, pe care le gasiti in lista AFECTIUNI TRATATE si sindromul de coasta cervicala, prin metode naturiste de recuperare medicala, care nu numai ca dau rezultate foarte bune, dar sunt si total inofensive, neavand efecte secundare, asa cum au medicamentele alopate .

Sindromul de coasta cervicala este numit si SINDROMUL NAFFZIGER

Coasta cervicala este o malformatie, o coasta rudimentara uni sau bilaterala, situata pe apofiza transversa a vertebrei C7

Cauze ale Sindromului de coasta cervicala

  • compresiunea plexului brahial si a arterei subclavii de catre
  • o coasta cervicala rudimentara
  • o banda fibroasa ( echivalentul coastei cervicale rudimentare )
  • prima coasta toracica
  • muschiul scalen ( Vezi Sindromul muschilor scaleni )

Simptome in sindromul de coasta cervicala

In sindromul de coasta cervicala apar :

  • durere de-a lungul antebratului si mainii
  • parestezii (furnicaturi ) de-a lungul antebratului si mainii

Diagnosticul sindromului de coasta cervicala

Centrul medical MEDREFLEX LINE foloseste in diagnosticul Sindromului de coasta cervicala, scanarea termografica si la nevoie ultrasonografica, ce aduc informatiile necesare stabilirii diagnosticului si metodelor de recuperare medicala folosite

Tratamentul sindromului de coasta cervicala

Centrul medical MEDREFLEX LINE foloseste, in tratamentul Sindromului de coasta cervicala, sedinte de recuperare medicala bazate pe metode naturiste, stabilite pentru fiecare pacient in parte pe baza datelor foarte valoroase oferite de scanarea termografica. Aceste sedinte nu se pot face acasa de care pacient, ci numai in cadrul centrului medical, sub ghidaj termografic .

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala 

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!