Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Remodelare corporala

Remodelare corporală

Centrul medical MEDREFLEX LINE ofera servicii de remodelare corporala care au la baza urmatoarele metode de recuperare medicala : reflexoterapia, masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul anticelulitic, masajul facial, masajul de drenaj limfatic, lumina polarizata, electroacupunctura, tratamentul homeopatic, alimentatia ca metoda de remodelare corporala, miscarea ca element de reechilibrare a conditiei fizice, a greutatii corporale, a tonusului general, fizic si psihic , exercitii specializate de kinetoterapie facute la recomandarea si sub supravegherea unui kinetoterapeut .

Celulita

Termenul de celulita desemneaza, in acceptiunea larga a publicului, depozitele adipoase situate sub tegument. In realitate celulita este o boala a pielii si a tesutului celular subcutanat care se concretizeaza printr-o inflamatie a tesutului conjunctiv ce capata aspectul unei coji de portocala.

Tratamentul celulitei

Acest tip de tratament cunoste mai multe modalitati de abordare.
Centrul medical MEDREFLEX LINE foloseste ca metode de recuperare medicala in cazul celulitei, dupa caz, una sau mai multe dintre urmatoarele proceduri : reflexoterapia, masajul anticelulitic, lumina polarizata, electroacupunctura, tratamentul homeopatic, alimentatia , exercitii de miscare recomandate de catre kinetoterapeut . Pentru informatii suplimentare despre celulita si tratamentul celulitei, consultati articolul Celulita.

Ulcerele de gamba

Un ulcer merge cu pierdere de substanta, de tesut celular si pe langa faptul ca aduce multa suferinta si un adevarat handicap in desfasurarea vietii normale, el reprezinta si un factor inestetic, de aceea Centrul medical MEDREFLEX LINE vede tratarea ulcerelor de gamba ca pe un tratament adresat unei boli, dar si ca pe o metoda de remodelare corporala si de infrumusetare, telul fiind scaparea de durere, de suferinta si recastigarea aspectului normal al piciorului . Aceasta deoarece nimic nu este mai frumos decat normalul .

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!