Reflexoterapia la domiciliul pacientului

Reflexoterapia este o metoda naturala de tratament si de intretinere a starii de sanatate a organismului foarte eficienta, cunoscuta si practicata inca din cele mai vechi timpuri. Reflexoterapia a rezistat in timp tocmai datorita valorii ei. Despre aceasta metoda am scris si am vorbit de mai multe ori. (vedeti si articolul nostru despre reflexoterapie)

Acum vreau doar sa va anunt ca pentru a veni in sprijinul persoanelor care din diferite motive nu pot sau nu au timp sa vina la noi in centrul medical pentru a beneficia de efectele extraordinare ale reflexoterapiei, am introdus si serviciul de reflexoterapie la domiciliul pacientului.

Astfel, puteti beneficia de reflexoterapie facuta de adevarati specialisti, cu mare experienta, chiar la dumneavoastra acasa.
Spre deosebire de masaj, pentru care este necesara o masa speciala, de o anumita inaltime si de o anumita consistenta, reflexoterapia se poate practica cu usurinta si la domiciliul pacientului.

 

Recomandarile noastre

1. Persoanelor care nu au probleme de sanatate, dar care au o activitate solicitanta, stresanta, obositoare, care le cere sa stea mult pe scaun sau mult in pozitia in picioare,  le este recomandat sa faca reflexoterapie in cure periodice (macar doua pe an), pentru ca prin aceasta tehnica organismul este ajutat foarte mult.

Prin reflexoterapie se elimina toxinele din corp, se dinamizeaza, se activeaza circulatia pe artere, pe venele si vasele limfatice ale organismului, se revitalizeaza sistemul nervos si endocrin, se regenereaza si se mentine o consistenta si un tonus bun al tenului, se reface si se mentine tonusul muscular, se reface si se mentine la cote inalte sistemul imunitar al organismului.

2. Copiilor de toate varstele reflexoterapia le ofera un ajutor urias in dezvoltarea armonioasa a corpului si a psihicului lor, pregatindu-i si fortificandu-i pentru viata si lupta cu diversi factori agresivi la care vor fi expusi in viitor.

 In consecinta, reflexoterapia este un mare suport pentru sanatate, si o recomandam cu toata convingerea.

Ca modalitate concreta de desfasurare a sedintelor, recomandam cate o cura de minim 10 sedinte, fiecare a cate 50 minute, desfasurate zilnic, urmate apoi de sedinte de intretinere o data pe saptamana.

3. Persoanele care au anumite patologii, anumite boli, trebuie sa stie ca pot avea in reflexoterapie un mare sprijin si ajutor in redobandirea starii de sanatate. Si in acest caz recomandam cure de minim10 sedinte facute zilnic, urmate de sedinte de intretinere o data pe saptamana, perioade mai lungi.

Va asteptam cu drag si va invitam sa sunati pentru programare la numarul de telefon 0264 484555!

Dr. Petre Muresan
Medic primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

%d blogeri au apreciat: