Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Osteopatia este o metodă naturală de tratament, care printr-o serie de manopere manuale ajută corpul uman să-și regăsescă și să-și refacă propria lui funcționare normală. În cadrul osteopatiei, extrem de importante sunt anatomia și fiziologia corpului uman, adică structura sau modul în care este alcătuit corpul uman și modul în care el funcționează în condiții optime.  Deci prin osteopatie, mereu se încearcă să se aducă corpul uman în condițiile optime de funcționare în care el poate să-și folosească cel mai bine propriile mecanisme de reglare și de vindecare. 

                 Prin osteopatie se intervine asupra anatomiei corpului uman, încercând să o repunem în stare ei normală de funcționare. De asemenea se acționează asupra aparatului circulator, asupra sistemului endocrin, asupra sistemului nervos central și periferic, asupra aparatului digestiv pe care-l consideră extrem de util în toată economia corpului uman și asupra tuturor aparatelor și sistemelor, considerând ființa umană un tot unitar și integrat în care funcționarea normală a fiecăruia aduce normalitatea și sănătatea celorlalte. După cum funcționarea defectuoasă sau chiar îmbolnăvirea unui organ sau sistem, aduce mari prejudicii sănătății și bunei funcționări a tuturor celorlalte.

                 În cadrul osteopatiei generale,  care abordează toate aparatele și sistemele corpului uman, în Centrul Medical Medreflex Line din Cluj-Napoca, de pe Str. Ploiești nr 8,  am pus și punem un accent deosebit pe osteopatia coloanei vertebrale cervicale și craniene.  Aceasta deoarece necesitățile umane sunt foarte mari în acest domeniu și coloana vertebrală cervicală și craniul sunt implicate într-un mare număr de boli pe care le tratăm la noi.  Vreau să dau câteva exemple în acest sens : spondiloza cervicală și ICVB, sau Insuficiența circulatorie vertebro-bazilară cu formele ei de manifestare,  cum ar fi vertijul,  durerile de cap, amețelile,  stările marcate de oboseală, afectarea atenției și a memoriei.

In cazul in care esti dispus sa vii la consult/tratamente la cluj, completati formularul de mai jos si vom reveni in maxim 48 de ore cu un apel.

Daca incepi tratamentul in aceeasi zi in care are loc consultatia, scanarea termografica in valoare de 350 RON este GRATUITA !!!