Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Nevralgia postherpetica


Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Am vazut pacienti cu acest tip de nevralgie care se chinuiau groaznic, in lipsa unui tratament corespunzator. Medreflex Line vine si in ajutorul bolnavilor cu acest tip de nevralgie postherpetica prin tratamente moderne, foarte eficace, realizate prin sedinte de recuperare care se desfasoara in incinta centrului medical. Tratamentul nevralgiei postherpetice nu se pot face acasa.

Nevralgia postherpetica apare ca rezultat al infectiei cu virusul herpetic zosterian ( zona zoster ). Dupa ce toate celelalte semne si simptome ale infectiei zosteriene au disparut, poate sa ramana aceasta durere de tip nevralgie care poate dura sapatamani, luni si uneori chiar ani, astfel incat risca sa duca pacientul intr-o stare de exasperare .

In mod normal este o durere arzatoare, constanta , care in lipsa unui tratament corespunzator, poate sa aiba o durata mare.
Poate fi declansata sau poate fi foarte mult accentuata de atingere, miscare, respiratie, tuse, stranut, traumatisme chiar minore .

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!