Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Metoda Guna (Guna Method)


Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Ce este metoda Guna?

Acolo unde situatia o cere si unde este necesara, aceasta metoda este folosita in Centrul medical Medreflex Line in scopul obtinerii celor mai bune rezultate in afectiunile tratate .

Metoda Guna este una dintre cele mai cunoscute si mai bune metode de practicare a mezoterapiei. Pana la ora actuala este cea mai buna integrare a medicinii conventionale si a celei homeopatice .

Metoda Guna sau Physiological Regulating Medicine cuprinde cele mai recente cunostinte despre homeopatie, toxicologie, imunologie
neuro-endocrina si nutritie .

Metoda Guna ( Guna Method ) foloseste neuropeptide, hormoni, interleukine si factori de crestere preparati dupa dilutii homeopatice, prin metoda dinamizarii .

Aceasta modalitate homeopatica de preparare a acestor medicamente ofera moleculelor din care sunt compuse un efect terapeutic mai bun si contribuie la restabilirea echilibrului homeostatic al organismului .

Guna method are reguli precise de aplicare in cazul fiecarei afectiuni si aduce rezultate remarcabile atat in terapia durerii cat si in obtinerea regenerarii structurilor afectate de o anumita patologie .

Dictionar :

Homeostazie : situatia in care desi caracteristicile mediului inconjurator se modifica, organismul viu isi mentine o stare de echilibru fiziologic ( temperatura, tensiune arteriala, continut chimic, etc )

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!