Masajul de întreținere corporală

Un serviciu important pe care-l ofera Centrul medical MEDREFLEX LINE este acela de masaj de intretinere corporala.

Acest serviciu special de masaj va este oferit intr-un cadru elegant, intr-o locatie noua, corespunzatoare, si pe fondul relaxant si revitalizant al muzicoterapiei, adica al relaxarii si fortificarii prin muzica.

La locul de munca, prin efectuarea aceleiasi sau acelorasi miscari, se pot produce anumite leziuni locomotorii datorate supraincarcarii. Masajul de intretinere si exercitiile fizice usoare si relaxante previn aparitia altor complicatii sau agravarea celor existente si contribuie din plin la refacerea metabolismului muscular normal si la reluarea activitatii.

In Centrul medical MEDREFLEX LINE, daca este necesar, masajul de intretinere corporala este combinat si cu alte tehnici de tratament de recuperare medicala in care suntem specializati, cum ar fi termo-homeopunctura. Acest lucru se face daca scanarea termografica indica folosirea acestei metode.

Un aspect foarte important pe care vreau sa-l subliniez este urmatorul: cei care fac anumite miscari repetitive risca sa dobandeasca anumite complicatii locomotorii, anumite leziuni musculo-ligamentare sau chiar nervoase, cum ar fi sindromul de canal carpiansindromul de canal ulnar, de canal Guyon etc.

De aceea este foarte important ca aceste persoane sa faca un tratament preventiv prin sedinte de masaj de intretinere corporala. Daca se ajunge deja la unul dintre sindroamele mentionate, recuperarea este mult mai grea decat preventia si in acelasi timp, mult mai costisitoare.

Va asteptam deci in centrul nostru medical pentru a beneficia de sedinte de masaj de intretinere corporala care va pot scuti de multe probleme, de multe complicatii, de multe cheltuieli viitoare, de multa suferinta si va pot da si un tonus cu totul special, dandu-va puterea sa va continuati activitatea si viata obisnuita in cele mai bune conditii.

Dr. Petre Mureșan