Masajul antistres

O mare problema a vremurilor pe care le traim este stresul. Stresul produce foarte multe boli. Pe unele le produce iar pe altele le agraveaza.

 

  • Stresul produce infarct miocardic
  • Stresul produce accident vascular cerebral
  • Stresul produce cancer

Stresul ne marcheaza viata si starea de sanatate si daca nu facem ceva la timp, se pot produce modificari ireversibile la toate nivelurile. De aceea Centrul medical MEDREFLEX LINE a gandit un sistem de relaxare si de tratament antistres prin masaj.

Masajul medical antistres este deosebit de benefic. Toate tratamentele lucreaza mai bine si au efecte mult mai benefice daca se aplica mai intai un masaj antistres. In centrul nostru medical masajul este completat si ajutat de muzicoterapie. Toate acestea se desfasoara intr-un cadru intim, placut si reconfortant.

Masajul medical influenteaza atat sistemul nervos periferic cat si pe cel central. Actioneaza de asemenea pe sistemul nervos vegetativ.
Conteaza :

 

  • Tipul masajului efectuat
  • Intensitatea cu care se efectueaza masajul

In functie de acesti factori, de modul cum se aplica, se obtine si efectul terapeutic dorit. O tehnica de masaj lenta si aplicata superficial va avea un efect calmant, relaxant, linistitor. Studiile de specialitate afirma ca prin masajul de relaxare se elibereaza endorfine la nivelul sistemului nervos central si acestea produc sau induc o stare de bine. De asemenea acest tip de masaj dinamizeaza intr-o masura potrivita si circulatia sangvina si prin aceasta contribuie la eliminarea toxinelor din corp si la oxigenarea mai buna a tesuturilor, ceea ce din nou are un efect relaxant si reconfortant.

Stresul produce toxine si acestea ingreuneaza buna functionare a aparatelor si sistemelor. Tehnicile de masaj antistres folosite de noi elimina aceste toxine. Acest lucru este extrem de util si de benefic in cazul stresului. Masajul medical de relaxaremasajul antistres, are deci un efect psihologic, producand relaxarea si reconfortarea celui care apeleaza la el, reechilibrarea psihica si fizica.

Va invitam cu drag sa participati la sedinetele de masaj antistres pe care le ofera Centrul medical MEDREFLEX LINE si veti constata ca starea dumneavoastra psihica si fizica se modifica mereu din bine in mai bine.

%d blogeri au apreciat: