Kinetoterapie la domiciliu pentru copii

Centrul medical Medreflex Line ofera si servicii de kinetoterapie la domiciliu pentru copii in Cluj-Napoca.

Este foarte important ca un copil sa se dezvolte normal in fiecare etapa a vietii sale, deoarece acest lucru va marca toata evolutia lui ulterioara ca adult.

De aceea va recomandam ca sa vegheati cu atentie asupra dezvoltarii copiilor dumneavoastra.
Sunt necesare si foarte utile controale periodice la medicul pediatru, la ortoped si la nevoie si la alti specialisti.

In dezvoltarea normala si armonioasa a unui copil miscarea joaca un rol extrem de important. De aceea venim cu oferta serviciilor de kinetoterapie pentru copii.

 

De ce oferim servicii de kinetoterapie pentru copii la domiciliul lor ?

Pentru ca, mai ales pentru copiii mai mici si mai ales la inceput, la primele sedinte de kinetoterapie, este foarte important ca cel mic sa ramana in mediul sau. Acolo sunt parintii lui, acolo sunt bunicii care-l adora, acolo sunt jucariile lui si acolo este tot mediul in care a crescut : camera lui, culorile cu care este obisnuit si tot ce inseamna ambientul copilului.

La inceput totul trebuie sa para doar o joaca. Daca micutul ramane in mediul lui, singurul element nou care apare este kinetoterapeutul care incearca sa se imprieteneasca cu el si treptat, treptat, sa lucreze pe programele pe care si le fixeaza.

Dupa un timp in care s-au parcurs niste pasi importanti si daca kinetoterapeutul considera ca sunt necesare anumite exercitii care nu se pot desfasura fara o aparatura specializata si care se gaseste la noi in sala de kinetoterapie din centrul medical, se poate incerca aducerea copilului in sala de kinetoterapie. De data aceasta va fi mult mai usor deoarece kinetoterapeutul este o persoana pe care copilul deja o stie si cu care s-a obisnuit sa se joace si sa lucreze.

Consider ca procedand asa, sansele de a se obtine rezultate bune si foarte bune sunt mult mai mari. Daca doriti sa beneficiati de aceste servicii de kinetoterapie la domiciliu pentru copiii dumneavoastra, va asteptam sa sunati pentru programare la numarul de telefon 0264 484555.

 

Dr. Petre Mureșan
Medic primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Add Comment


%d blogeri au apreciat: