Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Erupții cutanate

Va prezentam in continuare cazul unei paciente cu o eruptie cutanata extrem de deranjanta, atat sub aspect medical, cat si estetic. Rezolvarea problemei cu care s-a confruntat a insemnat un mare pas pentru pacienta noastra si o sansa de a-si relua locul in societate si de a-si desfasura activitatatile zilnice.

Pacienta noastra prezenta pe fata si pe tot corpul pete de culoare roz pal pana la rosu, de forma neregulata. Acestea erau insotite de durere si mancarime intensa (senzatia de urzicare). Uneori aceste pete apareau si in urma presiunii exercitate de haine. Buzele erau umflate, la fel si pleoapele si fata. Exista si o senzatie de nod in gat. Articulatiile gleznelor erau umflate si dureroase. Circulatia la nivelul membrelor inferioare a fost afectata, acestea avand o culoare violacee. In momentul disparitiei acestor pete , in locul lor apareau hematoame prin spargerea capilarelor.

Toata aceasta simptomatologie aparea desi pacienta era pe tratament antihistaminic si cortizonic intens.

Va prezentam imagini facute inainte de tratament si surprinse in diferite faze de eruptie cutanata:

 

Tratament:

In urma tratamentului prin mezoterapie cu medicamente homeopate facut in centrul nostru estetic, situatia pacientei noastre s-a modificat complet.

Pe langa tratamentul specific prin mezoterapie, am aplicat principiile medicinii reglarii fiziologice pentru a detoxifica organismul pacientei noastre de toate toxinele si impuritatile pe care le-a acumulat de-a lungul anilor si a-l ajuta sa functioneze eficient. Am cautat tot timpul ca sa ajutam organismul sa-si reia functiile normale. Si rezultatele au fost uimitoare. Va prezentam, de asemenea, imagini de dupa tratament, din care se poate vedea cat de bine arata tegumentul dupa disparitia eruptiei:

 

Evolutie:

Petele de pe corp au inceput sa se reduca tot mai mult, pana ce au ajuns sa dispara cu totul. A existat o perioada cand au mai aparut cateva pete noaptea, iar in timpul zilei deveneau albe in interior, conturul ramanea rosu si apoi dispareau. Circulatia la nivelul membrelor inferioare nu a mai fost afectata, acestea recapatandu-si culoarea normala.

Presiunea hainelor nu mai era deranjanta si nu mai ducea la aparitia acelor pete atat de inestetice si dureroase.

In cele din urma, eruptia urata si deranjanta pe care ati vazut-o in imaginile prezentate a disparut cu totul si pacienta noastra e acum sanatoasa.

Dr. Petre Muresan