Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

 Sunt Dr Petre Mureșan și vă salut cu stimă, cu respect și cu iubire pe toți cei care vizitați paginile noastre de Dialoguri Spirituale de pe Facebook și You Tube. 

Scopul creării acestor pagini și a Departamentului nostru de Dialoguri Spirituale din cadrul Centrului Medical Medreflex Line, este acela de a vă ajuta pe toți cei care doriți, să cunoașteți și mai ales să puneți în practică în viața dumneavoastră, Învățătura și Voia lui Dumnezeu. Aceasta ne este prezentată în Sfânta Scriptură și ne este păstrată și explicată de către Biserică, cea care a primit din partea lui Isus Cristos misiunea de a face acest lucru. 

Pe lângă studiile îndelungate de Medicină umană pe care le-am făcut de-a lungul vieții, așa mi-a purtat Dumnzeu pașii încât am studiat și Teologia timp de 11 ani. Toată comoara pe care am adunat-o în anii mei îndelungați de studiu atât în Medicină cât și În Teologie, doresc să o pun în slujba tuturor oamenilor, a fraților mei în Dumnezeu care consideră că pot și am să le ofer ceva ce poate să-i ajute în parcursul vieții lor. 

De aceea, în cadrul acestui Departament de Dialoguri spirituale, vă rog pe toți cei care doriți și aveți nevoie de un ajutor spiritual, de o călăuzire spre Dumnezeu, să-mi scrieți pe numărul de WhatsApp +40744660771 sau pe adresa de mail petre.muresan@gmail.com și am să vă răspund cât mai repede posibil.

Oferta mea este făcută absolut tuturor celor care cred și celor care nu pot crede încă în Dumnezeu, tuturor, indiferent de comunitatea religioasă căreia îi aparțin, pe baza respectului reciproc al fiecăruia, a convingerilor fiecăruia, fără discuții în contradictoriu și fără jigniri, totul în numele iubirii pe care ne-o poartă Dumnezeu și pe care vrem să i-o purtăm și noi. Singura mea dorință este să va ajut să vă apropiați și să ne apropiem cu toții tot mai mult de Dumnzeu și de Fiul său Isus Cristos. Să mergem cu toții, împreună, pe acest minunat drum.

Vă invit pe absolut toți să pornim de la ceea ce ne unește, să lăsam la o parte ceea ce ni se pare că ne desparte și să dialogăm în limba iubirii pe care ne-a adus-o Isus Cristos. 

Aștept mesajele voastre !

 

Dr Petre Mureșan 

Tel 0744660771    L—V  10—17