fbpx

Imagistică

Vizualizare de înaltă definiție

Program de lucru: zilnic intre 9 am si 18 pm

0264 484 555 | 0742 014 644

contact@medreflexline.ro

str. Ploiesti nr. 8, Cluj-Napoca, CP 400157 

Informații departament

Termografia este o metodă de scanare în infraroșu folosită in diagnosticul unui număr mare de boli. Termografia este o procedură non invazivă ( nu iradiază), care se bazează pe temperatura corpului . Calculează gradientul de temperatură, adică diferența de temperatură dintre un țesut normal și un țesut afectat. În urma scanării termografice, informațiile obținute se transmit unui soft specializat care formează o imagine termografică. Medicul specializat în termografia medicală, face măsurătorile necesare cu ajutorul programului de calculator și stabilește diagnosticul. Spre deosebire de alte investigații imagistice, termografia poate stabili stadiul bolii și tendința de răspândire a acesteia.

Așa cum am spus, termografia este folosită pentru diagnosticarea unui număr mare de boli. Centrul Medical Medreflex Line din Cluj-Napoca este specializat pe diagnosticul și tratamentul bolilor musculo-osteo-articulare, ale sistemului nervos și ale aparatului circulator.

Poate fi folosită și la urmărirea în timp a efectelor tratamentelor aplicate.

Pentru a realiza o bună scanare termografică, pacientul trebuie să facă o anumită pregătire. Această pregătire se explică pacientului cu ocazia programării telefonice.

Termografia are multiple avantaje comparativ cu alte metode de diagnostic:

 • nu iradiază
 • poate fi folosită la orice vârstă
 • poate fi repetată de atâtea ori cât este nevoie, deoarece nu este nocivă
 • poate fi folosita si la femeia gravidă, situație în care alte metode de diagnostic
 • imagistic nu pot fi folosite.
 • in diagnosticul sânului termografia poate fi folosită împreună cu angiotermografia dinamică ( DATG ) la orice vârstă, chiar si sub varsta de 40 de ani, acolo unde mamografia nu se recomandă deoarece iradiază sânul foarte puternic.
 • nu este traumatizantă, scanează corpul uman de la distanță.
 • poate fi folosită si la nou născuți si copii.
 • nu are contraindicații si nu are efecte adverse.

Termografia poate fi folosită cu mare succes si in urmărirea efectelor tratamentelor aplicate.

 

În consecință, vă invit la noi pentru diagnosticul termografic si tratamentul tuturor bolilor menționate pe situl nostru www.medreflexline.ro. Folosim protocoale naturiste in care baza tratamentului o reprezintă infiltrațiile naturist-homeopate.

Tel: 0742014644 de luni până vineri între orele 9—18
Dr. Petre Mureșan, Cluj-Napoca

Angiotermografia dinamică ( DATG )

Este o metodă foarte eficientă în depistarea cancerului de sân.

Centrul Medical Medreflex Line deține, la ora actuală, singurul aparat de acest gen din țară .

Dintre avantajele imense ale acestei tehnici, amintesc :

 • –este o metodă complet neinvazivă, nu emite nici un fel de radiații .
 • –se poate aplica la orice vârstă si indiferent de alte boli pe care le mai poate avea persoana investigată.
 • –se poate aplica cu foarte mare succes inainte de vârsta de 40 ani, vârstă înainte de care mamografia este contraindicată deoarece iradiază foarte tare sânul investigat .
 • –nu este traumatizantă, nu comprimă sânul, deci lipsesc total neplăcerile de la examinarea mamografică .
 • –se poate repeta ori de câte ori este nevoie, deoarece nu emite nimic .

Metoda de diagnostic DATG este total neinvazivă si foarte prietenoasă cu pacientele. Nu iradiază, nu produce nici un disconfort pacientei, așa cum face mamografia prin comprimarea dureroasă a sânului.  Este foarte avansată din punct de vedere al acurateții informațiilor furnizate. Așa cum se stie, in prezent doar biopsia (prelevarea unei mostre de țesut din sân și studierea sa în laborator la microscop ) poate furniza un rezultat clar și sigur in privința existenței unui cancer la nivelul sânilor. DATG este o metodă care face parte din cadrul grupului de investigații imagistice ale sânului (mamografia, ecografia, sonoelastografia), insă prezintă multe avantaje pentru paciente. De aceea, este o metodă indicată pacientelor care nu doresc să se expună radiațiilor X (folosite în mamografie) . Cum sub vârsta de 40 ani mamografia este contraindicată deoarece iradiază atât de tare incât poate ea insăși să provoace un cancer de sân, DATG o poate înlocui cu mare succes deoarece nu iradiază si nu are efecte secundare .

Datorită calităților sale, DATG este foarte indicată în investigarea sânului. Noi o combinăm cu termografia și ultrasonografia liniară.

Ea dă indicii foarte prețioase asupra prezenței sau absenței cancerului de sân. Dacă există aceste indicii asupra prezenței cancerului de sân sau alte modificări importante, modificări cu risc, trimitem pacienta mai departe câtre etapele următoare de investigare și tratament.

Tratament: Dispunem și noi și putem recomanda tratamente naturist-homeopate pentru cancerul de sân. Procedura este următoarea. Dacă se depistează un cancer de sân, trimitem pacienta și urmează toate procedurile pe care le recomandă medicul oncolog la care ajunge. Tratamentele noastre naturist-homeopate au rolul de a ajuta tratamentele recomandate de către clinicile de oncologie. Ele se pot dovedi în multe cazuri extrem de utile și eficiente.

                O statistică spune că una din 6 femei este dignosticată cu cancer de sân , cele mai multe cazuri sunt depistate in stadii avansate când , din păcate , e prea tarziu . Decât să tratăm mai bine prevenim printr-o depistare din timp a modificărilor canceroase . Așadar cancerul de sân depistat în stadiu incipient  are șanse de vindecare in proporție foarte mare .

Programări la telefon:  0742-014644   L—V  10—17  

www.medreflexline.ro/

În acest caz, deviza noastră este :

Mai bine prevenim decât să tratăm ! Alege sănătatea !!

Dr. Petre Muresan

Dr. Petre Mureșan

Contactează departamentul

  Orar cabinet TERMOGRAFIE MEDREFLEXLINE
  luni    09 - 18
  marti    09 - 18
  miercuri  09 - 18
  joi     09 - 18
  vineri   09 - 18
  %d blogeri au apreciat: