fbpx

Departamente

O listă cu toate departamentele noastre

Recuperare medicală naturistă

Potrivit, deci natural

Tratamentele prin metode naturiste practicate în centrul nostru medical au avantajul de a oferi vindecarea sau ameliorarea într-o serie largă de boli și afecțiuni, fără a avea efectele secundare ale medicinei tradiționale.

Homeopatie

Diagnostic si tratament naturist

Homeopatia este o metodă naturală de tratament, netoxică, care se adresează întergului organism. Și aceasta pentru că o boală nu este o afecțiune a unui singur organ ci este în realitate o afecțiune a organismului în întregime, care funcționează ca o singură entitate.

Cardiologie

Îngrijiri alternative specializate

Investigațiile sunt efecutate de
d-na Dr. Laura Cadis

Medic specialist cardiolog
din cadrul Institutului Inimii Cluj

Estetică medicală

Tainele frumuseții

Clinica de medicină estetica MedreflexLine din Cluj Napoca vă așteaptă cu tratamente de

  • înfrumusețare,
  • remodelare corporală
  • anti-aging

Masaj și reflexoterapie

Relaxare, recuperare, refacere

Procedurile naturiste de tratament aplicate în centrul nostru medical se realizează în paralel cu ședințe de masaj, reflexoterapie și uneori kineto-terapie. Aceste tehnici simple de recuperare medicală au rolul de a ajuta și de a grăbi procesul de vindecare al organismului prin stimularea circulației sangvine în zonele selectate, stimularea centrilor nervoși din punctele de reflexoterapie și mobilizarea articulațiilor.

Analize de laborator

Diagnostic rapid și precis

În Centrul medical MedreflexLine, în parteneriat cu Laboratoarele Bioclinica se pot face peste 1100 tipuri de analize de laborator diferite din domeniile: hematologie, biochimie, biologie moleculară, alergologie, imunologie, markeri cardiaci, tumorali, endocrini, osoși, serologie, microbiologie și toxicologie .

%d blogeri au apreciat: