Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Bufeurile


Un articol prezentat de dr. Petre Muresan

Generalități despre bufeuri

Centrul medical MEDREFLEX LINE vine in sprijinul pacientelor noastre ce se confrunta cu problema bufeurilor la menopauza , cu experienta sa in tratarea acestora prin metode naturiste, ce nu implica nici un risc , nici un pericol pentru persoana care le urmeaza.

De obicei in aceasta situatie se prescrie un tratament cu hormoni ( nu la noi), care chiar daca imbunatateste starea pacientei, are un foarte mare defect : este cancerigen, produce cancer de endometru sau de san , iar in cazul asocierii de hormoni, poate sa apara si cancer ovarian, pietre la colecist sau vezicula biliara si cheaguri de sange care favorizeaza aparitia infarctului, accidentului vascular cerebral si a trombozelor .

Numai dumneavoastra puteti decide pe care varianta de tratament vreti sa mergeti ! ! !

In centrul nostru medical, MEDREFLEX LINE, in cazul unei paciente cu bufeuri, se face o scanare termografica generala , ce ofera un numar foarte mare de informatii si pe baza lor se prescrie un tratament naturist ce nu implica nici unul din riscurile amintite in cazul tratamentelor cu hormoni.

Definitie – bufeuri

Bufeul este o manifestare, un simptom de natura vasomotorie, specific menopauzei. Se caracterizeaza prin inrosirea brusca a gatului si fetei, aceasta inrosire fiind insotita de o senzatie de caldura.

Menopauza s-a instalat atunci cand menstruatiile nu au mai aparut timp de un an. Orice sangerare vaginala aparuta la o femeie care nu a mai avut ciclu de cel putin 6 luni, trebuie investigata, deoarece s-ar putea sa ascunda altceva in spatele ei.

Simptome la menopauza

Bufeurile pot sa dureze la majoritatea femeilor peste un an, iar la 25—50 % din ele dureaza pana la 5 ani .

Bufeurile pot fi insotite de transpiratii, uneori chiar abundente .

Pielea de la nivelul capului si gatului devine rosie si calda .

Bufeul poate dura de la 30 de secunde pana la 5 minute si poate fi urmat de frisoane .

Pot sa apara si alte simptome : insomnie, iritabilitate, nervozitate , oboseala, scaderea capacitatii de concentrare, scaderea memoriei, cefalee, anxietate, depresie .

Pot sa mai apara palpitatii, tahicardie, amorteli sau parestezii, ameteala , scaderea libidoului .

De asemenea sunt intalnite si urmatoarele simptome : greata, diareea, constipatia, dureri musculare (mialgii), maini si picioare reci si crestere in greutate .

O alta boala care apare la menopauza este osteoporoza, care are o importanta si implicatii foarte mari in viata persoanei respective , putandu-o schimba complet ,deoarece aduce si poate sa aduca complicatii foarte mari .

Tratamentul bufeurilor

O varianta de tratament este cea pe baza de hormoni, care are riscurile pe care le-am mentionat .
O alta varianta de tratament este cel bazat pe mijloace si pe metode naturiste, care este foarte sanatos si nu implica riscurile mentionate mai sus, dintre care cel mai mare este aparitia cancerului .

Centrul medical MEDREFLEX LINE este axat si specializat pe tratamente naturiste si va sta la dispozitie cu toata experienta sa si in acest caz al bufeurilor , scopul fiind acela de a va ajuta sa duceti o viata normala, fara riscuri, fara intoxicarea organismului cu produse de sinteza ce prezinta atatea efecte secundare .

Noi va recomandam cu multa caldura si sinceritate mijloacele naturiste de tratament .
Ramane ca dumneavoastra sa decideti pe care varianta de tratament doriti sa mergeti.

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala 

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!