Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Biblioteca de sănătate

Autohemoterapia

Una dintre metodele de tratament folosite in Centrul medical Medreflex Line in cadrul medicinii estetice este autohemoterapia.

Despre Autohemoterapia

Autohemoterapia creste foarte mult eficacitatea tratamentelor efectuate. In centrul nostru medical nu se aplica tehnica de autohemoterapie pe care o gasiti descrisa pe larg in multe articole care circula peste tot, deci si pe internet, ci este vorba de aplicarea autohemoterapiei conform legilor homeopatiei.
In cadrul acestei metode de tratament, folosind legile dinamizarii si ale dilutiilor succesive ale homeopatiei, se obtine imbunatatirea eficientei tratamentului homeopat folosit.

Organismul uman poseda in mod natural o capacitate de autoregenerare, care se opune tot timpul proceselor distructive ce tind sa se dezvolte din diferite motive. In mod natural, fiziologic, din momentul in care se naste, organismul uman se indreapta treptat spre imbatranire. Este mersul natural al lucrurilor. Dar, de multe ori, un stil de viata necorespunzator agraveaza si accelereaza aceste procese degenerative, iar organismul imbatraneste inainte de vreme.

Tratamentele homeopate

Tratamentele homeopate folosite in medicina estetica sunt cea mai buna varianta de prevenire a acestor procese distructive si cea mai buna metoda de tratare a urmarilor lasate de aceste procese. Tratamentele homeopate sunt cea mai buna varianta deoarece, pe de o parte, ele sunt foarte eficiente, iar pe de alta parte, nu au contraindicatii si nici efecte secundare.

Homeopatia

Homeopatia are tocmai rolul de a stimula capacitatea naturala a organismului de a se reface, de a se autoregenera. Daca mai adaugam si tehnica autohemoterapiei, aceasta capacitate de regenerare creste cu mult mai mult , deoarece prin aceasta metoda se trezesc tocmai energiile care lupta pentru mentinerea organismului in stare de functionare optima .

Autohemoterapia aduce si o compatibilizare foarte mare a tratamentului cu ADN-ul propriu al pacientului si in acelasi timp stimuleaza foarte mult procesul de eliminare a toxinelor din organism, lasand loc unei actiuni mai intense, mai profunde si de mai lunga durata a tratamentului aplicat.

Folosind homeopatia, reusim in primul rand sa stimulam capacitatile ascunse ale organismului de a se autoregenera, sa redam organismului uman linia lui normala, naturala de informatie si nu-l intoxicam cu o informatie straina, sintetica, pe care sa-l obligam sa o asimileze cu un consum foarte mare de energie din partea lui. Aceasta cale ar fi un stres in plus pentru organism si, in loc sa-i usuram munca, l-am impovara si mai mult. Aceasta povara suplimentara, in timp, si-ar spune cuvantul.

Acestea sunt motivele pentru care va recomandam tratamentele homeopate in medicina estetica. Ele nu fac rau si respecta un principiu in care credem cu tarie si anume acela ca nu se poate si nu avem voie sa cautam frumusetea, fara sa facem tot posibilul sa pastram sanatatea. Nu exista frumusete adevarata fara sanatate.

Va asteptam sa va adresati cu incredere centrului nostru pentru afectiunile sau problemele de natura estetica pe care le aveti. Prin folosirea homeopatiei in tratamentele de medicina estetica, avem convingerea ca oferim metode de tratament foarte eficace si fara efecte secundare nedorite.