fbpx

Analize de laborator

Contact

Program de lucru: zilnic intre 9 am si 20 pm

0264 484 555 | 0742 014 644

contact@medreflexline.ro

str. Ploiesti nr. 8, Cluj-Napoca, CP 400157 

Informații suplimentare

Laboratoarele Bioclinica

In Centrul medical Medreflex Line, in parteneriat cu Laboratoarele Bioclinica se pot face peste 1100 tipuri de analize de laborator diferite din domeniile: hematologie, biochimie, biologie moleculara, alergologie, imunologie, markeri cardiaci, tumorali, endocrini, ososi, serologie, microbiologie si toxicologie.

Recomandarea medicului

Analizele medicale de laborator vi le puteti face la recomandarea medicului, sau a medicilor dumneavoastra. De asemenea va puteti face analize medicale de laborator si din proprie initiativa ori de cate ori simtiti ca ceva nu este in regula. E bine si va recomand sa va faceti analize medicale de laborator si preventiv .

Centrul medical MEDREFLEX LINE vine in sprijinul celor care doresc sa-si faca un set cat mai cuprinzator de analize medicale pentru a-si cunoaste starea lor de sanatate. In ce sens le vine in ajutor ?

De multe ori vrei sa faci analize medicale de laborator. Sa le faci pe toate nu se poate deoarece ar fi mult prea costisitoare, iar sa alegi anumite analize nu poti deoarece nu cunosti dupa ce criterii sa faci selectia. In acest caz o scanare termografica este salvatoare, este extrem de utila, deoarece pornind de la imaginile termografice care arata organele cu probleme, medicul examinator poate sa-ti recomande mult mai exact analizele de care ai nevoie pentru a-ti cunoaste starea de sanatate. In acest fel, in centrul nostru medical am descoperit multe probleme la oameni care nici nu banuiau ca ar avea asa ceva. Si acest lucru este extrem de important pentru tratarea din timp a tuturor bolilor .

Vreau sa dau un exemplu in acest sens : NSE este un marker tumoral pentru cancerul cu celule mici cu localizare la nivelul plamanilor. Termograful are o anumita imagine pentru cancerul de plamani care este extrem de sugestiva pentru un medic experimentat . Cand apare aceasta imagine, cerem markerul NSE care confirma imaginea termografica si arata prezenta unui proces suspect acolo. Si numarul exemplelor ar putea continua .

Termografia si angiotermografia dinamica sunt extrem de utile in alegerea strategiei in ceea ce priveste analizele medicale de laborator .
De aceea va invitam pe toti cei care vreti sa va faceti un set de analize orientate cat mai bine spre problemele pe care le aveti, de multe ori fara sa stiti, sa veniti la noi si sa va programati pentru o scanare termografica sau angiotermografica daca este vorba de san. Informatii extrem de bine articulate despre analizele medicale de laborator puteti gasi pe situl  www.bioclinica.ro/

Va asteptam in centrul nostru medical cu o echipa de profesionisti .

Contactează departamentul

    %d blogeri au apreciat: