Medreflex Line

Dr. Petre Mureșan

Amețeala

Amețeala – vertijul

Generalități despre amețeli și vertij

Centrul medical MEDREFLEX LINE trateaza cu succes atat ametelile cat si vertijul , prin metode naturiste de recuperare medicala.
Am avut foarte multi pacienti care au incercat multe alte metode de tratament pentru ametelile sau vertijul de care sufereau si nu au reusit sa scape de aceasta problema atat de deranjanta. La noi , printr-o abordare corecta a cauzei ametelilor sau a vertijului, au avut rezultate foarte bune inca de la primele sedinte de tratament.

A trata ametelile sau vertijul, inseamna in primul rand a trata cauza sau cauzele care le provoaca. Daca va uitati la lista cauzelor care stau la baza ametelilor sau a vertijului, atunci veti constata ca acestea sunt foarte numeroase . De aici rezulta o concluzie foarte, foarte importanta si anume ca aceasta problema a ametelilor si a vertijului este si poate fi foarte grava si de aceea ea nu poate si nu trebuie neglijata. Din parcurgerea listei care enumera cauzele ametelilor si a vertijului, se poate constata ca tratamentul lor poate fi uneori foarte complex. De aceea vreau sa precizez ca in centrul nostru medical se trateaza ametelile si vertijul cauzat de afectiuni care fac obiectul tratamentelor de recuperare medicala in care s-a specializat centrul nostru medical . Vezi lista cu afectiuni tratate

Pentru restul situatiilor , in care poate fi vorba de interventii chirurgicale sau de tratamente ce tin de alte specialitati, de alte clinici, veti primi din partea noastra consilierea si sfaturile de care aveti nevoie pentru a cunoaste ce trebuie sa faceti si unde trebuie sa apelati pentru rezolvarea problemei cu care va confruntati.

Va invitam sa cititi in continuare mai multe detalii despre ameteli si despre vertij.

 

Dr. Petre Muresan
Medic Primar Medicina Generala
Atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!