Recuperare medicală naturistă

Sănătate la îndemâna oricui

Contact

Program de lucru: zilnic între 09 am si 20 pm

(+0264) 484 555 | 0742 014 644

contact@medreflexline.ro

str. Ploiești nr. 8, Cluj-Napoca, CP 400157 

Informații departament

Centrul medical Medreflex Line din Cluj Napoca s-a specializat in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala pe baze naturiste pentru o serie de afectiuni reumatice (degenerative si inflamatorii), dar si pentru diverse afectiuni care tin de medicina estetica (celulita, riduri, obezitate), afectiuni neurologice sau depresie.

Tratamentele prin metode naturiste practicate in centrul nostru medical au avantajul de a oferi vindecarea sau ameliorarea intr-o serie larga de boli si afectiuni, fara a avea efectele secundare ale medicinei traditionale.

Pentru tratarea unei afectiuni sunt combinate diferite metode naturiste, care, asociate unui stil de viata sanatos si unei alimentatii corecte, actioneaza in mod sinergic pentru obtinerea unor rezultate deosebite si imbunatatirea considerabila a starii de sanatate a pacientilor.

In centrul nostru medical folosim cu succes mai multe tipuri de metode naturiste de tratament, de la cele clasice – precum masajul, reflexoterapiainfiltratiile sau homeopatia, pana la ultimele descoperiri din domeniu – mezoterapiatermo-homeopunctura sau plasmoliftingul (terapia vampir).

TRATAMENTE NATURISTE

Contactează departamentul

    %d blogeri au apreciat: