Marturiile pacientilor nostri:
Orar de functionare:
Analize medicale de laborator:
Gasiti Medreflex Line si pe:
 
Campanie ziar local
Tratamente naturiste

 


Sectiunea de intrebari si raspunsuri online
s trimite adresa paginii prin Y!M Trimite pagina prin Y!M
 Adauga la link-urile tale favorite


Recomanda aceasta pagina unui prieten

Adresa de email a prietenului:


Numele dvs.


Adresa dvs. de emailRecomanda!
 


Tratament celulita in Cluj-Napoca

Salon de masaj Cluj-Napoca
 

Tratament sciatica

Sciatica - Tratament naturist in Centrul Medical Medreflex Line din Cluj Napoca

Dr. Petre Muresan - Centrul Medical MEDREFLEX LINE - Cluj Napoca

Centrul Medical Medreflex Line din Cluj Napoca s-a specializat in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala pe baze naturiste pentru o serie de afectiuni reumatice - degenerative si inflamatorii - aparute la nivelul articulatiilor si a coloanei vertebrale. Tratamentele sunt efectuate de catre domnul doctor Petre Muresan, medic specialist medicina generala cu atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala.

Prin folosirea unor echipamente moderne de diagnostic si tratament si prin experienta acumulata de-a lungul anilor de catre specialistii centrului nostru medical, am reusit sa punem la punct o metoda foarte eficienta de tratament si de recuperare medicala pentru pacientii cu sciatica, obtinand rezultate foarte bune si o ameliorare de lunga durata a starii lor de sanatate.

In cazul sciaticii se aplica un tratament naturist complex. Se incepe cu o scanare termografica generala care indica schema cea mai buna de tratament si numarul de sedinte de masaj si reflexoterapie necesare. In functie de situatie, se fac infiltratii locale cu produse naturiste homeopate care au efect de regenerare a structurilor afectate de boala.

Durata tratamentului si specificul sedintelor de masaj si reflexoterapie se stabileste numai in urma consultatiei si interpretarii rezultatelor furnizate de scanarea termografica. Nu exista un raspuns standard la intrebarea "Cat dureaza tratamentul?" deoarece fiecare pacient care se prezinta la consultatie se afla intr-un anumit stadiu al bolii si tratamentul necesar poate sa difere de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate a fiecaruia.

Avantajele metodei de tratament propusa de Centrul medical Medreflex Line

  • aplicarea unor proceduri naturiste de tratament, fara contraindicatii si fara efecte secundare pentru pacient
  • utilizarea termografului medical in diagnostic si tratament, o metoda precisa si cu multiple avantaje fata de alte tehnici de scanare
  • efectuarea infiltratiilor sub strict control termografic, crescand prin aceasta foarte mult eficacitatea tratamentului, ceea ce duce in final la grabirea procesului de vindecare
  • nu interfereaza cu eventuale alte tratamente alopate care se desfasoara in acelasi timp cu tratamentul de recuperare
  • nu prezinta riscuri si nu dezvolta alte efecte secundare pentru pacient
  • rezultatele sunt reale si de lunga durata daca se respecta durata tratamentului de recuperare si indicatiile ulterioare ale medicului curant

Ce este sciatica si cum apare ea?

Sciatica este o afectiune care apare in urma proceselor degenerative de la nivelul coloanei vertebrale. Atunci cand procesul degenerativ ajunge intr-un stadiu avansat este afectat nervul sciatic din zona respectiva prin iritare sau comprimare. Din acel moment, fara un tratament adecvat boala nu poate decat sa avanseze si sa devina tot mai dificil de tratat. Cauzele sciaticii pot fi multiple, insa de cele mai multe ori se ajunge la sciatica in urma  discopatiilor si spondilozei lombare. Alte cauze posibile sunt: depunerile de acid uric, hernia de disc, traumatisme ale coloanei, spondilite, meningite, tumorile medulare.

Cum se diagnosticheaza sciatica?

In centrul nostru medical folosim termografia ca metoda de diagnostic in nevralgia sciatica. Nu iradiaza, poate fi aplicata la orice categorie de pacienti, inclusiv la gravide care pot suferi de sciatica. Scanarea termografica poate fi repetata ori de cate ori este nevoie si tocmai de aceea poate fi utilizata si in urmarirea efectelor tratamentelor aplicate.Cum se trateaza sciatica?

Si in cazul aceastei boli, ca de altfel in orice alta boala, este valabil principiul ca este mai usor si mai ieftin sa prevenim decat sa tratam. Termograful si ecograful ne ajuta foarte mult in acest sens.

In Centrul Medical MEDREFLEX LINE pentru recuperarea pacientilor care sufera de sciatica aplicam un tratament complex compus din sedinte de recuperare medicala in care intra reflexoterapia si masajul medical. Acestea pe langa efectul lor terapeutic mai au calitatea ca pregatesc terenul pentru urmatoarea etapa de tatament, si anume infiltratiile intra si periarticulare cu produse naturiste, cu efect de regenerare a tesuturilor afectate de boala sciatica.

Ce spun pacientii despre tratamentul pentru sciatica efectuat in centrul nostru medical?

Urmariti o scurta prezentare a afectiunii sciatice si marturiile unei paciente care a apelat la tratamentele de recuperare medicala oferite de centrul medical Medreflex Line si de doctorul Petre Muresan:

Beneficiati de reduceri prin utilizarea codului promotional generat pe site!

Vizitatorii acestui site web beneficiaza de reduceri de pret la consultatii si sedinte de tratament gratuite. Pentru aceasta va punem la dispozitie o pagina din site unde puteti sa generati un cod unic pe care sa il prezentati atunci va faceti o programare la consultatie. Pentru a va genera acest cod promotional, completati formularul de inscriere din aceasta pagina.

Suferiti de sciatica?
Faceti-va chiar acum o programare

la centrul nostru medical !

Durata necesara refacerii articulatiei afectate poate fi destul de lunga si prezentarea la medic in stadiile incipiente ale bolii este mai mult decat indicata. Prin tratamentul pe care il aplicam in centrul nostru medical refacerea este posibila si este una de durata.

Puteti sa faceti o programare la numerele de telefon: 

0264 - 534 167 

0744 - 660 771

Pentru mai multe detalii va invitam sa parcurgeti paginile cu informatii puse la dispozitia dvs. prin intermediul acestui site web.

Ne puteti contacta si online prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti trimite direct intrebarile dvs. si noi va vom raspunde tot prin intermediul paginilor acestui site in sectiunea intrebari si raspunsuri online