Marturiile pacientilor nostri:
Orar de functionare:
Analize medicale de laborator:
Gasiti Medreflex Line si pe:
 
Campanie ziar local
Tratamente naturiste

 


Sectiunea de intrebari si raspunsuri online
s trimite adresa paginii prin Y!M Trimite pagina prin Y!M
 Adauga la link-urile tale favorite


Recomanda aceasta pagina unui prieten

Adresa de email a prietenului:


Numele dvs.


Adresa dvs. de emailRecomanda!
 


Tratament celulita in Cluj-Napoca

Salon de masaj Cluj-Napoca
 

Tratament distonie neurovegetativa

CENTRUL MEDICAL MEDREFLEX LINE s-a preocupat, s-a specializat si si-a dobandit o mare experienta in tratarea distoniei neurovegetative. In cadrul centrului nostru medical am castigat multa experienta in tratarea afectiunilor coloanei vertebrale in general si a osteoartritei, artritei hipertrofice , spondilozei cervicale, spondilozei dorsale sau toracale, spondilozei lombare si  herniei de disc in special, dar si a altor afectiuni care vizeaza coloana vertebrala .

Boli ale coloanei vetebrale

Imbolnavirea coloanei vertebrale are o semnificatie deosebita si implicatii foarte mari in viata unui om, deoarece provoaca un deranj puternic, provoaca dureri, blocaje cervicale, blocaje ale segmentului lombar, amorteli sau parestezii in membrele superioare si inferioare, dureri de cap, ameteli, vertij, sunete in ureche, scaderea memoriei, scaderea auzului, scaderea vederii, stari de oboseala si moleseala, tulburari de statica, tulburari de dinamica, adica nu mai putem sta si nu ne mai putem misca normal, nu mai putem sta si nu ne mai putem misca cum o faceam inainte .

Pe langa toate acestea, imbolnavirea coloanei vertebrale duce si la distonia neurovegetativa, care are implicatii foarte mari in functionarea organelor interne. Pentru mai multe informatii va invitam sa parcurgeti articolul despre distonia neurovegetativa din sectiunea cu informatii a site-ului nostru.

Iata cate complicatii poate aduce imbolnavirea coloanei vertebrale. De aceea Centrul medical Medreflex Line acorda o mare importanta in tratamentele de recuperare medicala pe care le face, tratarii coloanei vertebrale. Prin tratarea problemelor coloanei vertebrale vizam atat simptomele locale sau la distanta produse de bolile coloanei, cat si reechilibrarea sistemului nervos vegetativ, cel care este implicat in distonia neurovegetativa.

Pentru a intelege cum tratam coloana vertebrala, va invit sa parcurgeti articolele prezente pe situl centrului medical :

Distonia neurovegetativa