Marturiile pacientilor nostri:
Orar de functionare:
Analize medicale de laborator:
Gasiti Medreflex Line si pe:
 
Campanie ziar local
Tratamente naturiste

 


Sectiunea de intrebari si raspunsuri online
s trimite adresa paginii prin Y!M Trimite pagina prin Y!M
 Adauga la link-urile tale favorite


Recomanda aceasta pagina unui prieten

Adresa de email a prietenului:


Numele dvs.


Adresa dvs. de emailRecomanda!
 


Tratament celulita in Cluj-Napoca

Salon de masaj Cluj-Napoca
 

Tratament coxartroza

Coxartroza - Tratament naturist in Centrul Medical Medreflex Line din Cluj Napoca

Centrul medical Medreflex Line din Cluj Napoca s-a specializat in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala pe baze naturiste pentru o serie de afectiuni reumatice - degenerative si inflamatorii - aparute la nivelul articulatiilor si a coloanei vertebrale. Tratamentele sunt efectuate de catre domnul doctor Petre Muresan, medic specialist medicina generala cu atestate in Homeopatie si Ultrasonografie generala.

Prin folosirea unor echipamente moderne de diagnostic si tratament si prin experienta acumulata de-a lungul anilor de catre specialistii centrului nostru medical, am reusit sa punem la punct o metoda foarte eficienta de tratament si de recuperare medicala pentru pacientii cu coxartroza, obtinand rezultate foarte bune si o ameliorare a starii de sanatate de lunga durata.

In cazul coxartrozei  se aplica un tratament naturist complex. Se incepe cu o scanare termografica generala care indica schema cea mai buna de tratament si numarul de sedinte de masaj si reflexoterapie necesare. Se fac infiltratii locale cu produse naturiste homeopate care au efect de regenerare a tesuturilor distruse din articulatia coxo-femurala.

Durata tratamentului si specificul sedintelor de masaj si reflexoterapie se stabilesc numai in urma consultatiei si interpretarii rezultatelor furnizate de scanarea termografica. Nu exista un raspuns standard la intrebarea "Cat dureaza tratamentul?" deoarece fiecare pacient care se prezinta la consultatie se afla intr-un anumit stadiu al bolii si tratamentul necesar poate sa difere de la un pacient la altul in functie de starea de sanatate a fiecaruia.

Avantajele metodei de tratament propusa de Centrul medical Medreflex Line

  • aplicarea unor proceduri naturiste de tratament, fara contraindicatii si fara alte efecte secundare pentru pacient
  • utilizarea termografului medical in diagnostic si tratament, o metoda precisa si cu multiple avantaje fata de alte tehnici de scanare
  • efectuarea infiltratiilor sub strict control termografic, crescand prin aceasta foarte mult eficacitatea tratamentului, ceea ce duce in final la grabirea procesului de vindecare
  • nu interfereaza cu alte tratamente alopate care se desfasoara in acelasi timp cu tratamentul de recuperare
  • nu prezinta riscuri si nu produce alte efecte secundare pentru pacient
  • rezultatele sunt reale si de lunga durata daca se respecta durata tratamentului de recuperare si indicatiile ulterioare ale medicului curant

Ce este coxartroza?

Coxartroza este un proces de degradare a structurilor care compun articulatia soldului numita si articulatia coxo-femurala. Coxartroza poate fi uni sau bilaterala. Ca si in cazul celorlalte articulatii, “piesa “ de baza a articulatiei coxo-femurale este cartilajul hialin. Acesta este compus din 95% apa si matrice cartilaginoasa extracelulara si 5 % condrocite. Aceste condrocite au cel mai lung ciclu celular dintre celulele organismului, deci si cel mai lung ciclu de refacere. De aceea este foarte important ca aceasta boala sa fie tratata cat mai repede. La un moment dat articulatia soldului nu mai suporta eforturile mari la care este supusa, incep procesele de degradare si apare ceea ce noi numim coxartroza. Aceasta se poate diagnostica cu precizie folosind termografia si ultrasonografia.


Imagini termografice care scot in evidenta o coxartroza

 imagine ultrasonografica a cartilajului hialin distrus de coxartroza

Cum se trateaza coxartroza?

Si in cazul aceastei boli, ca de altfel in orice alta boala, este valabil principiul ca este mai usor si mai ieftin sa prevenim decat sa tratam. Termograful ne ajuta foarte mult in acest sens, deoarece este capabil sa depisteze o coxartroza chiar si in stadiu incipient, inainte chiar de aparitia manifestarilor specifice acestei afectiuni.

In Centrul Medical MEDREFLEX LINE pentru coxartroza aplicam un tratament complex compus din sedinte de recuperare medicala in care intra reflexoterapia si masajul medical, care pe langa efectul terapeutic mai au calitatea ca pregatesc terenul pentru urmatoarea etapa de tatament, si anume infiltratiile intra si periarticulare cu produse naturiste, cu efect de regenerare a cartilajului.

Singura metoda prin care se poate obtine calmarea durerii in mod real si nu doar pe durata actiunii unui calmant, si de altfel singura cale de a obtine ameliorarea durerilor pana la redobandirea in intregime a libertatii de deplasare, este regenerarea cartilajului articular.

Acest cartilaj are ritmul sau de regenerare si de aceea este extrem de important sa va prezentati cat mai repede la scanarea termografica. In cazul unei coxartroze avansate si a unui cartilaj foarte degradat, durata refacerii, a regenerarii, este mai lunga si durerea pe care trebuie sa o suportati este mai mare. De aceea ar fi foarte bine sa nu amanati, prezentati-va la medic, faceti un tratament corect de recuperare medicala, corespunzator stadiului in care se gaseste boala, si recuperarea este posibila.

Beneficiati de reduceri prin utilizarea codului promotional generat pe site!

Vizitatorii acestui site web beneficiaza de reduceri de pret la consultatii si sedinte de tratament gratuite. Pentru aceasta va punem la dispozitie o pagina din site unde puteti sa generati un cod unic pe care sa il prezentati atunci va faceti o programare la consultatie. Pentru a va genera acest cod promotional, completati formularul de inscriere din aceasta pagina.

 

Suferiti de coxartroza?
Nu intarziati si faceti-va
chiar acum o programare
la centrul nostru medical!

Durata necesara refacerii articulatiei afectate poate fi destul de lunga si prezentarea la medic in stadiile incipiente ale bolii este mai mult decat indicata. Prin tratamentul pe care il aplicam in centrul nostru medical refacerea este posibila si este una de durata.

Puteti sa faceti chiar acum o programare la numerele de telefon: 

0264 - 534 167 

0744 - 660 771

Pentru mai multe detalii va invitam sa parcurgeti paginile cu informatii puse la dispozitia dvs. prin intermediul acestui site web.

Ne puteti contacta si online prin intermediul formularului de contact. De asemenea, ne puteti trimite direct intrebarile dvs. si noi va vom raspunde tot prin intermediul paginilor acestui site in sectiunea intrebari si raspunsuri online

.