Tratamente naturiste

 

Centrul medical Medreflex Line din Cluj Napoca s-a specializat in efectuarea tratamentelor de recuperare medicala pe baze naturiste pentru o serie de afectiuni reumatice (degenerative si inflamatorii), dar si pentru diverse afectiuni care tin de medicina estetica (celulita, riduri, obezitate), afectiuni neurologice sau depresie.

Tratamentele prin metode naturiste practicate in centrul nostru medical au avantajul de a oferi vindecarea sau ameliorarea intr-o serie larga de boli si afectiuni, fara a avea efectele secundare ale medicinei traditionale.

Pentru tratarea unei afectiuni sunt combinate diferite metode naturiste, care, asociate unui stil de viata sanatos si unei alimentatii corecte, actioneaza in mod sinergic pentru obtinerea unor rezultate deosebite si imbunatatirea considerabila a starii de sanatate a pacientilor.

In centrul nostru medical folosim cu succes mai multe tipuri de metode naturiste de tratament, de la cele clasice - precum masajul, reflexoterapia, infiltratiile sau homeopatia, pana la ultimele descoperiri din domeniu - mezoterapia, termo-homeopunctura sau plasmoliftingul (terapia vampir).

 

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: