Plasmolifting

Clinica Medreflex Line va pune la dispozitie acum o noua metoda revolutionara si sigura de tratament si recuperare in bolile degenerative sau articulare - metoda Plasmolifting.

Plasmoliftingul foloseste elemente extrase din plasma - hormoni, proteine si vitamine, care in combinatie cu trombocitele accelereaza regenerarea tesuturilor si inoirea celulara.

Studiile au demonstrat ca prin injectarea de plasma in zonele problema, are loc un proces de regenerare a pielii. Pielea devine mai supla, mai intinsa si mai hidratata: dispar ridurile de expresie si pigmentarile.
 
Cu toate ca terapia cu plasma a fost dezvoltata initial pentru domeniul stomatologiei, observand efectele deosebite pe care metoda le are in cosmetica, cei doi savanti au hotarat sa continue studierea efectelor plasmei asupra sanatatii umane. Astfel ei au descoperit ca Plasmoliftingul poate fi aplicat cu succes in multe alte ramuri ale medicinii, inclusiv in bolile recuperatorii.
 
In clinica noastra aplicam aceasta metoda in urmatoarele afectiuni:
 • Spondiloza cervicala
 • Spondiloza dorsala
 • Spondiloza lombara
 • Hernia de disc
 • Sciatica
 • Artroza umarului
 • Periartrita scapulo-humerala
 • Afectiunile articulatiei cotului
 • Afectiunile articulatiei radio-carpiene
 • Coxartroza
 • Gonartroza
 • Afectiunile articulatiei tibio-tarsiene
 • Entorse - Luxatii - Contuzii

Efectele clinice ale acestei metode de tratament  sunt urmatoarele:

1. Eliminarea durerilor in zonele afectate: articulatii, coloana vertebrala, structuri neuro-musculare

2. Refacerea mobilitatii segmentelor afectate de catre procesele degenerativ-inflamatorii .

3. Reducerea rigiditatii matinale a segmentelor afectate. Aceasta rigiditate este un aspect extrem de deranjant si prin reducerea ei se recastiga un teren important in recuperarea completa a persoanelor suferinde . 

4. Refacerea lichidului sinovial, un pas decisiv in recuperarea articulatiilor afectate .

5. Tratamentul se dovedeste foarte eficace in afectiunile care merg cu spasme musculare. Acestea se reduc si dispar treptat, pe masura ce se face tratamentul necesar 

6. Prin aplicarea acestui tratament se obtine atat o stopare a progresarii bolii precum si un efect regenerativ al tesuturilor afectate . 

7. Comparativ cu alte metode existente, rezultatele in cazul acestui tip de tratament sunt de mai mare durata in timp.   

Avantajele utilizarii metodei Plasmolifting

Plasma proprie imbogatita cu trombocite nu este toxica si nici imunoreactiva (organismul o recunoaste ca pe ceva propriu al lui - este vorba de propriul ADN) .

Trombocitele din plasma contin factori de crestere care stimuleaza si accelereaza procesele naturale de regenerare. 

Modul de actiune al tratamentului cu plasma proprie

In plasma imbogatita cu trombocite exista mai multi factori de crestere cu rol extrem de important, cum ar fi IGF -  factorul de crestere de tip insulinic, care contribuie la:

1. stimularea diferentierii celulelor tinere cu rol in regenerare 

2. stimularea formarii tesutului osos 

3. stimularea formarii colagenului 

1. Factorii de crestere stimuleaza sinteza fibroblastelor (celule ale tesutului conjunctiv), care, la randul lor, sintetizeaza colagenul, acidul hialuronic si elastina.  Rezultatul este formarea tesutului conjunctiv tanar si a vaselor sangvine  de tip capilar cu rol in nutritia tesuturilor formate . 

2. Factorii de crestere blocheaza activitatea osteoclastelor (celule multinucleate care au rol in rezorbtia, in distrugerea osoasa) 

Prin urmare, factorii de crestere blocheaza distrugerea tesutului osos si stimuleaza proliferarea osteoblastelor (celule mezenchimale care au rol in formarea tesutului osos). De aici rezulta ca este stimulata formarea de tesut osos nou.

3. Factorii de crestere stimuleaza condrocitele. Acestea sunt celule cartilaginoase de forma sferica ce se afla in cavitatile substantei fundamentale ale cartilajului. In concluzie, se stimuleaza formarea de cartilaj nou, de tesut osos nou si de vase cu rol in nutritia acestor tesuturi formate. 

Tratamentul gonartrozei si coxartrozei cu ajutorul plasmei

Prin metoda de tratament cu plasma proprie, gel si plasmogel nativ are loc stimularea refacerii cartilajului articular pe de o parte, si ungerea articulatiei, pe de alta parte, refacandu-se astfel mobilitatea pierduta. 
 
Pentru detalii despre aceasta metoda revolutionara de tratament, consultati articolul: Tratamentul eficient al gonartozei si coxartrozei cu ajutorul plasmei imbogatite cu trombociti.
 
Va recomandam sa beneficiati de numeroasele beneficii ale acestei metode pentru a va redobandi starea de bine, sanatatea si mobilitatea!
 
Va asteptam in Centrul nostru medical!
 
 

Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: