Informatii pentru pacienti

Pregatirea prealabila a pacientilor pentru proceduri

Unele consultatii sau proceduri efectuate in cadrul centrului nostru medical necesita pregatirea prealabila a pacientului. Pentru scanarile termografice exista anumite reguli pe care pacientii care urmeaza sa fie supusi scanarii termografice trebuie sa le respecte din preziua controlului termografic. Mai multe detalii despre aceasta puteti gasi in articolul despre termografie.

Durata si frecventa sedintelor de tratament naturist

Existenta si gravitatea afectiunilor se pot stabili doar in urma consultatiei. Pe baza datelor obtinute in acest mod se poate stabili un tratament adecvat precum si frecventa sedintelor si intinderea sa in timp.

Pozitionare pe harta - Cluj Napoca - RomaniaDe obicei tratamente naturiste pe care le aplicam necesita mai multe sedinte de tratament care trebuie repetate uneori zilnic sau saptamanal, in functie de afectiune sau de tipul tratamentului. Aceste tratamente se efectueaza in cadrul centrului nostru medical de catre personal specializat (masaj, reflexoterapie) si nu pot fi efectuate acasa la pacient.

 

De aceea, pacientii din localitatile invecinate (Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla, Huedin, Oradea, Zalau, Alba Iulia, Baia-Mare, Targu-Mures) vor trebui sa se gandeasca la asigurarea transportului spre Cluj Napoca pe durata tratamentului iar pentru cei din alte judete (Sibiu, Brasov, Iasi, Timisoara, Suceava, Arad, Buzau, Bucuresti, Vaslui, Pitesti, Constanta ) este posibil sa fie mai avantajoasa asigurarea unei cazari in Cluj Napoca pe durata efectuarii tratamentului.

 


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: