Departamentul de homeopatie

Homeopatia este o metoda naturala de tratament, netoxica, care se adreseaza intergului organism. Si aceasta pentru ca o boala nu este o afectiune a unui singur organ ci este in realitate o afectiune a organismului in intregime, care functioneaza ca o singura entitate.

De aceea, orice metoda corecta de tratament trebuie sa se adreseze intregului ansamblu care este organismul, si nu doar unor parti sau organe separate. Din pacate, de cele mai multe ori tratamentele clasice (cu medicamente alopate, de sinteza, chimice) se adreseaza unor organe separate (inima , rinichi, stomac, etc) neglijand si chiar afectand in mod negativ, intregul, organismul. In schimb, homeopatia se adreseaza organismului in intregime, vede orice boala in profunzimea sa, cu toate implicatiile pe care le are asupra organismului in totalitatea sa.

Cititi in continuare articolul Homeopatia

Pentru informatii detaliate despre serviciile de homeopatie, consultati site-ul Tratament homeopat


Articolele publicate pe site-ul web www.medreflexline.ro sunt articole originale, protejate de Legea dreptului de autor. Este interzisa preluarea integrala sau in parte a continutului articolelor fara a obtine acordul scris de la autorul lor. Nu este permisa preluarea articolelor de pe site fara acordul autorului nici in cazul in care se indica sursa de unde au fost copiate!
Afectiuni
Tratamente naturiste
Metode de diagnostic
Medicina estetica
Servicii
Metode comparative
Departamente
Orar pe departamente
Alimentatie sanatoasa si tehnici de slabire
Afectiuni tratate
Alte informatii

 

Contactati-ne!

Asteptam sa ne trimiteti intrebarile si comentariile dvs. Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul de contact de mai jos: